keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ensimmäinen henkilökuva!

Syksyn mittaan olis tarkotus esitellä jokainen leffaan jollain tapaa liittyvä pärstä ja lähtökohtaisesti pyritään pitämään tahti suhteellisen aktiivisena eli kantsii väijyä blogia ainakin kerran viikkoon! Ensimmäisenä allekirjoittaneen piinapenkkiin astui Joensuun Mustavaaran oma lahja maailmalle, Henkka. Vastauksista toivottavasti selviää kaikki olennainen kyseisestä kaverista...Q: Eli aloitellaanpas.. Kerro koko nimi niin saadaan uusia feisbuuk-kavereita nopeemmin?
A: Henri Ensio Heiskanen

Q: Paikallinen? (Laskettelukeskus, ei siis juottola.. Tai no laita molemmat!)
A: Joensuun poikkii eli Mustavaara on kotikeskus. Afterskiit sit gigglin marlinissa, ku bepopissa on ihan hirvittävän hintasta kaljaa.

Q: Monta vuotta oot nougannu ja monta meinasit viel nougata?
A: Jaa-a, seiskaluokalla alotin, niin mitä siitä nyt tulee.. Jotain 7 vuotta on nyt takana ja niin pitkään lasketaan ku mies vaan pysyy kasassa.

Q: Olkapää taitaa olla siis iskussa leikkauksen jäliltä, mut mites tuo uraputki.. Ootko saavuttanu mitään nougalla vai ootko lähinnä vaa tuhlannu aikaas?
A: Suurin saavutus on varmasti viimevuodelta, ku Jopin kanssa kisailtiin kahestaan Mustavaaralla lumilautaliiton parkkiskabojen sloupin avoimessa sarjassa. Meikähän sen voiton sit korjas tässä tiukassa titaanien kaksintaistelussa. Muutenhan tää on
yhtä ajan ja rahan tuhlausta koko laji, haha.
Q: AI ETTÄ MIKÄ SUOLAUS!!

Q: Ja mites tuo tuleva kausi, mikä fiilis siitä eli suolikuppia kierrellessä ja skenettäessä vai
nougalla?

A: Fiilis on mitä mainioin, niin paljon ois tarkotus laskee mitä vaan ehtii ja jaksaa. Sit jos pahemmilta loukkaantumisilta säästys niin se ois sitä jotain! Kyl mie aion jossain youngstereissa pyörähtää, jos vaan joku osakilpailu sattuu tähän suht lähelle. Viimevuotisesta Vuokatin reissusta jäi niin paska maku, että pakkohan se on kokee uusiks!

Q: Suolikup rules ok! Vielä pari nopeeta loppuun eli lempitemppu?
Varmaanki sw bs5.

Q: Lempikeskus? (saatan arvata!)
Laskemisen suhteen Mustavaara, mut sit jos lähetään niitä hyviä kreisibailuja ettimään, niin Ruka.

Q: Tää on tärkee eli lempiväri?
Valkee.

Q: Lempiasento?
takaapäin ja paperipussi omaan päähän.
Q: ahah

Q: Nonii kaikki tytöt nyt korvat höröllä: Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?
Kyllä, ehdottomasti.

Q: Kuka voittaa tanssii tähtien kanssa?
En mä ees tiiä ketä siinä on mukana tänä vuonna. Eiku jossain mainoksessa näin et Antti Tuiskuu haastateltiin ohjelman tiimoilta. Antti Tuisku siis voittaa!

Q: 63 * 34 = ?
Futiksen pienkenttäpelien kentän pituus ja leveys?
Q: Se oli matemaattinen toimitus..!

Noniin nyt alkaa loppuu tärkeät kyssärit kesken eli loppuun vielä pakolliset terveiset?
Kaikille hyvännäkösille tytöille, ja miksei pojillekki kans!Loppuun vielä laitetaan pakollinen herutuskuva ja joku videontynkä Henkasta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti