keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Toinen henkilökuva!

Lyhyestä virsi kaunis niinku se vanha sanontakin kuuluu, eli toisena henkilönä haastateltavan piinapenkkiin istahti Samu.Q: Elikkäs... Otetaan alkuun lyhyt esittely, kuka oot, mistä tuut, miten kauan oot laskenu, tommosta perussettiä.
A: Vuonna 1991 maailmaan pullahtanut savonlinnalainen pojankloppi, jolle vanhemmat antoivat nimeksi Samu Kalle Aleksi Mikkonen. Laskuvuosia taitaa nyt olla aktiivisesti takana jotai 8 vuotta ja tietenki jatkuu nii pitkään ku paikat kestää.

Q: Kotikeskus ja jotain hyvää sanottavaa siitä?
A: Ruunarinteet toimii tällä hetkellä kotikeskuksena. Plussana mukavan loivat rinteet, joten reililinjan saa perkeleen mukavaksi.

Q: Tulevan talven kuviot ja suunnitelmat? Kuvaamista, kisoja, töitä, koulua vai jotain muutaki, kenties tosi spesiaalia tiedossa? 

A: Tietty mahdollisimman paljon kuvaamista ja tapahtumien kiertelyy. Töitäki sit pitäs jossai välissä vääntää jos niitä vaa löytyy. Ja tällä kaudella pitää yrittää pitää ittensä koko talven laskukunnossa.

Q: Paras muisto tai tapahtuma joka liittyy laskemiseen, josta on jälkeenpäin saanu hyvät naurut?

A: Eka mikä nyt tulee mielee varmaa viimetalvinen Rukan reissu. Myös viime kauden tapahtumat hyviä hetkiä.
 

Okei, sit seuraavaks ois tämmösiä kivoja lyhkäsiä kysymyksiä ja vastakkainasetteluja, joihin voit sit jotain perustelujaki laittaa jos mieli tekee.

Q:  Ja tästä lähtee. Boksit vai reilit?
A: Hmm tää on paha. Joutuu ehkä kallistuu iha pikkuriikkisen enemmä reilien puolee, koska boksi saatiin vasta viime kaudelle pitkästä aikaa rinteeseen niin sujuu homma sutjakammin vielä noitte putkien kanssa.

Q: Lempitemppu laudalla ja tyttöjen kanssa (iskurepliikki)?
A:  Fronttirokki reiliin ja boksista varmaa bs5 tai fs7. Parasta iskurepliikkiä ei oo koska kaikki niin paskoja. Ja sitä paitsi ei ne ikinä oo toiminu.

Q: Isi vai äiti?

A: Äiti ja isi

Q: Stänssi ja siteiden kulmat?
A: Stänssi 56cm ja kulmat +15 ja -12

Q: Suzuki pv vai honda monkey?

A: Honda apina tottakai! ei tarvii ees perusteluja

Q: Blondi vai brunette?
A: Kyllä nuo brunetet nappaa enemmä

Q: Ja loppuun vielä vapaa sana?
A: Kylläpä oli aikamoinen piinapenkki. Ja nyt vaa ootellaan lumen tuloa. Kuitti


Sit vielä lyhyt videopätkä Samusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti