maanantai 31. tammikuuta 2011

Viikonloppu Joensuussa ja muutama videoklippi!

Viikonloppuna tehtiin riskiretki Joensuun kaideviidakkoon ja voin rehellisesti väittää että toteutus oli hieman ontuva. Ensimmäisenä päivänä kuvattiin kevyt viistoistatuntinen setti ja sen seurauksena juopoteltiin toinen mokoma seuraavana päivänä! Kaiken kaikkiaan reissu oli kuitenki hiton tuottelias ja shotteja tarttu nauhalle jokaiselta melkein ku liukuhihnalla. Erityinen kiitos Joensuun konevuokraamolle hyvästä palvelusta aggregaattien lainaamisen suhteen; suosittelen nimittäin helposti kääntymään kyseisen lafkan puoleen mikäli lainakaattia sattuu joku olemaan vailla! Muutamat videoklipit on varastettu suoraan Juhon luurista joten tattista vaa koko poppoon puolesta!









maanantai 24. tammikuuta 2011

SPOT@Laajavuori tunnelmat

Kekkerithä meni yllättävän hyvin idän jaostolta. Pepe nappas boksijameista messinkiä ja Joonas vei reilimittelöt.

Loppuun vielä muutamat kuvat, joiden omistusoikeus kuuluu talvitapahtumille, kiitti näistä!


perjantai 21. tammikuuta 2011

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Riksrakspoks!

Ja päivitystä pukkaa, näin niinku meikäläisen nimipäivän kunniaks. Onneks olokooon muuten muillekkin Henri-nimisille jätkäpojille!

Homman nimihän on nyt se, että sain sit reililautani tänään poikki Mustavaaralla laskiessani. Hissinousun jälkeen lähin vetämään tailblokia semmoseen pieneen lumivalliin, mikä meni enemmän ku hyvin asentoon ja paikalleen, mutta näköjään tää meikäläisen ruhon 56kilon elopaino oli sit laudalle liikaa. Alla on sit tilannetta hyvin havainnollistava kuva, mihin kuntoon se lauta nyt sit voi yhestä tailblokista mennä, jos on yksinkertasesti liian lihava.

torstai 13. tammikuuta 2011

Cartwheels at Ruka



Kuvattiin Kaisan digipokkarilla vähän videoo ja Facebook empii edelleen oikean kuvasuhteen kanssa. Fun as hell?

torstai 6. tammikuuta 2011

Ruka UV!

Suunnattiin "perhelomalle" Rukalle Juntusen Antin ja kumppaneiden kanssa ja kerranki siellä maltto laskee jopa. Itteasiassa maltto niinki hyvin, että ketään ei kiinnostanu ottaa videolle piuhaa ja Rantasen Janne otti yhtenä päivänä parit kuvat ja nekin jäi hieman yrittämisen tasolle ku salamat ei meinannu ottaa toimiakseen. Joka tapauksessa reissu oli hiton mukava ja voisin allekirjottaa etten pelaa enää uunoa. Ikinä.

Allekirjottaneen lisäksi kuvissa esiintyy vierailevana tähtenä AA-HUOTARI!