maanantai 28. helmikuuta 2011

Banger@Laajavuori

Kukkosen Petron Bangerit oli tällä kertaa Laajavuoren pyhätössä ja 1&4 oli edustettuna Elorannanuorimmaisen voimin. Kisat oli lepposat ja ilta vauhikas! Koosteena muutama kuva Rantalan Tompan linssin läpi ja yks lasku Paanasen Jannen perässälaskuna:




Banger Laajavuori Juunas from Petri Kekkilä on Vimeo.



Ja edelliseen siirtomarkkinalööppiin liittyen joutuu hehkuttamaan uutta pahuuden akselia; nimittäin ensimmäiset yhteiset shuutit Kikkelssonien kundien kanssa on kameran kiintolevyllä tallella! Muistakaapa väijyä myös poikien blogia välistä! http://kikkelssonproduction.blogspot.com/

perjantai 25. helmikuuta 2011

Siirtomarkkinoilla kuohuu!

Siirtoikkunan sulkeutuessa paljon huhuttu ja spekuloitu siirto vihdoin tapahtui. 1&4 onnistui kirjoittamaan yksivuotisen kontrahdin seuraavan vuoden optiolla Kikkelsson produktion kanssa ja lupa on odottaa pomminvarmaa koko perheen elokuvaa myös Jyppilän suunnilta ens syksyksi! Tässä kuitenkin pientä sniikpiikkiä homman juonesta:

Siperia from Petri Kekkilä on Vimeo.

maanantai 21. helmikuuta 2011

We ride for Tomi!

Viikonloppuna oli Joensuussa kornerikisat, jotka sai ikävän päätöksen ku Taskisen Tomi loukkas itteään suhteellisen vakavasti. 1&4 toivottaakin voimia ja pikaista paranemista Tomille!

lauantai 12. helmikuuta 2011

Helmikuinen Laajavuori

Tänään paisto aurinko ja olo oli suhteellisen kiitollinen ku maltto jättää kapakkirallin väliin. Verneri otti piuhaa ja editti on muuten ensimmäinen ite tekemä! Tästä se leffa syntyy ahah

tiistai 8. helmikuuta 2011

Terveisiä kuvien muodossa!













Tällästä tällä kertaa Savonlinnan suunnalta, ei tässä enempää kai tarvii kuvista kertoo. Paitsi se että kuvaajana Aleksi Mustonen!

Homma kusee ja jatkuu

Laskemisen ohella jyppilässä kerettiin myös kuvata Päärnin Aten piuhoille skeittileffa nimeltä Homma kusee ja jatkuu. Leffassa mukana Juntusen Antti ja Elorannan Joonas. Kattokaa ihmeessä ja fiilistelkää!

Homma kussee ja jatkuu from Atte on Vimeo.