lauantai 26. maaliskuuta 2011

25.3.2011

Joonas brotherssit (Eloranta, Karttunen & Rinkinen) kävi filmatisoimassa Mustavaaran megamouta joutu tyytymään ylänokkaan ku meinas tuuli puhaltaa ukot nurin. Joka tapauksessa nauhaa tarttu hurjat puol minuuttia ja tässä on lopputulos:

Untitled from Joonas Karttunen on Vimeo.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pari päivää savonlinnassa

Elorannannuorimmainen kävi morjestaa Miikaa ja Samua Savonlinnassa ja reissu oli lyhyt, mutta ytimekäs. Nauhaa tuli riittävästi ja pikkuhiljaa alkaa katureilien kolistelu siirtyä rinteiden puolelle. Muutamat sniikpiikkikuvat pystyy julkasee Mustosen Aleksin taltioimana:


tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pepe ja Henri mustavaaralla

Morjesta täältä Joensuusta!

Eli lyhykäisyydessään, käytiin henrin kans sunnuntaina laskemassa mustavaaralla vähä parkkia! Sää oli kaunis ja parkki sheipissään kuten aina! Oli mukavaa ja jotai tarttu piuhoillekkin läpällä, joten täs pientä koostetta siitä. Editointi kunniaan! HAH

Tästä videoon!

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Miikan henkilökuva!

Kovan taistelun lopputuloksena Miika saatiin vihdoinkin istutettua hetkeks aloilleen ja saatiinhan me tästä mysteerisestä miehestä ees jotakin irti!

JOONASNAATTORI sanoo:
morjesta miika

Miika sanoo:
morjesta taas

JOONASNAATTORI sanoo:
missä päin maailmaa ja mitä mielessä päälimmäisenä?

Miika sanoo:
savonlinnassa, äitin "synttäreillä".. eiks oo aika hulluu, et se on vasta jotai 10v. haha.. olo on tosi väsyny ja siks jätin illan kuvailut välii. nyt vaan lepii nii huomenna jaksaa lähtee taas vääntämään.

JOONASNAATTORI sanoo:
joo mut eikös tuossa nyt lienekki se homma suola ku jos vaa päättää ettei vanhenis! itekki oon ollu jo hyvän tovin 18v

Miika sanoo:
pitää itekki koittaa tota. harmi kyl kun ite ei oo syntyny karkauspäivänä. ois vaan joka neljäs vuosi synttärit.

JOONASNAATTORI sanoo:
toi oliski kovuutta muuten.. mut onko tullu kuvailtua jo nii paljo et pystyy jättämään kuvauspäiviä väliin ihan?

Miika sanoo:
en tosiaa oo liikaa kuvannu. käytii jo päivällä kuvailee nii nyt läskittää. ei vanha enää jaksa.. turha tonne pakkasee on lähtee kiroilee näin väsyneenä.

JOONASNAATTORI sanoo:
se on kyl totta

JOONASNAATTORI sanoo:
ja onha tossa jo melkee amttimiehen otteet jos päiväseltään pystyy käymään kuvailee ja illasta vielä uus rundi päälle

Miika sanoo:
joo menee se vähän överiks. täälläpäin on nyt hiihtelylomat ja sininen taivas nii pojat on ihan fiiliksissä lähössä kokoajan kuvailee.

JOONASNAATTORI sanoo:
tuosta tuliki mielee et miten tollanen hoituu sitten käytännössä.. vaihtaako jätkä kalsarit puhtaisiin vai mennään samoilla jarruraidoilla? 

Miika sanoo:
heitän yleensä puolessavälissä viikkoo kalsarit nurinkurin sit viikonlopun vetelen kommandona.

Miika sanoo:
hahah

JOONASNAATTORI sanoo:
vastaus oli riittävän selkeä!

JOONASNAATTORI sanoo:
mut pitää nostaa hattua et kundit malttaa kuvailla näin nätillä säällä.. nimittäin helposti sitä vois hairahtaa mäkeenki kruisimaan arskat nenällä! millasia hommia jätkä on sitten kuvaillu tähän mennessä?

Miika sanoo:
tosiaa siihen se helposti menee. niin siisti vaan kurvailla ja fiilistellä mäessä kun on tälläset säät. oikeestaa vaan reilijuttuja tullu kuvattuu, eli kylmässä ja pimeessä ollaan kiroiltu ja kolisteltu kaiteita pitkin öitä.

Miika sanoo:
siks pitäs koittaa saada toi arska mukaa muutamaa clippii.

JOONASNAATTORI sanoo:
näinhän se menee! mites nuo reilitshotit.. eletään kuitenkin alkukevättä niin vieläkö noitten reilien kuvailu maistuu ja vieläkö niitä on paljon kuvaamatta? mitä oot mieltä tähän mennessä kuvattuihin shotteihin?

Miika sanoo:
on niillä kaiteilla joku maaginen vetovoima. aina niin siisti lähtee kuvaa reilejä, mut sitten kun on jauhanu samaa temppuu pari tuntii rupee kyl vituttaa. ja säälin aina kuvaajia kun ne joutuu palelee siks kun ei vaan osaa. haha.. kuvattavaahan on just niin pitkään kun on lunta.

JOONASNAATTORI sanoo:
asenne on ainaki täys kymppi!

JOONASNAATTORI sanoo:
mites teillä menee toi kuvaushomma sitte savonlinnassa.. kuvaatte toinen toisianne vai onko homma niin professionaalia et spoteilla on mukana oma hovikuvaaja?

Miika sanoo:
joo on täällä ollu rento kuvailla. ei täällä sillee mitää vakkari videokuvaajaa oo, mut on niitä innokkaita onneks ja jos ei oo nii sitten kuvaillaa toisiamme. valokuvauksen suhtee eletään herran kämmenellä. heheheh. pakko siis heittää suuret kiitokset mustosen aleksille joka jaksaa olla mukana joka spotilla kaikkinee vermeinee. harvinaista kun kuvaaja jaksaa potkkii meitä muita perseelle. heheh.

JOONASNAATTORI sanoo:
homma kuulostaa siis todella hyvältä!! mites tuon kuvailun oheinen toiminta eli laskeeko jätkä missä sitten kun ei olla kaduilla vai lasketko muualla ollenkaan?

Miika sanoo:
en oikeestaa käy muualla laskee kun kaduilla. onhan se siisti harjotella uusia temppuja samalla kun on kuvaa. saa ainaki koko illan rattosasti menemää. hahah

JOONASNAATTORI sanoo:
joo ei ainakaa kerkee kylmä tulla ootellessa ku saa vetää viimeseen vetoon asti, ellei sitte opi ekalla uuvet liikkeet

Miika sanoo:
oon mie välillä käyny tossa ruunarinteellä laskee ja raksailee parkkii.. ollaa rinteen omistajan kanssa koitettu suunnitella sinne vähän parempaa boksii ja reililinjaa ja nyt se alkaa olee jo ihan huippu. ja myös mustavaaran vanhana lokaalina oon muutaman kerran käyny boksei nakkelee

Miika sanoo:
eli oon mie vähän käyny rinteessäki, mut tosissaa aika vähän.. enemmän tuolla auvisenrinteessä. haha

JOONASNAATTORI sanoo:
joo sehän tässä onki allekirjoittaneen mielestä mielenkiintonen seikka et jätkähän tupsahti joensuuhu pari vuotta takaperin ruunalta ja tiedettiin mies reilirotaks alusta alkaen. vaa ei siinä kauaa menny nii yhtä-äkkiä alko kabatonneja näkyy miehenkokosista hyppyreistä ja muutenki homma oli hiton hyvällä mallilla.. miten selität ton nopeen oppimisen suhteutettuna vähään harjoitteluun? tai onko sulle ees olemassakaa sanaa harjottelu hahah

Miika sanoo:
hahah. olin mie joskus aikasemminki boksista hypänny ennen sinne muuttoo. mut en kyl lähtis tota allekirjottaa. kyl niitä temppuja joutuu harjottelee, vaikka sitten siel kuvattavalla spotilla. tuopin ääressä mielikuvaharjottelu on myös aika toimiva.

JOONASNAATTORI sanoo:
mites tuo mielikuvaharjottelun suhde lumilautailuun.. tuleeko sitä tärpättiä otettua sitte useemminki vai pääseekö sunnuntaiaamusin mäkeen vaivatta?

Miika sanoo:
päästiinhän me tähän aiheeseen. heh heh.. mut pakko fiilistellä, et olin eilen ekaa kertaa tällä kaudella sunnuntaina mäessä! ja parasta noukkaa oli pitkiin aikoihin. tosin darrassa, mut kuiteski selvisin sinne ja olin vielä viiiis tuntii.

JOONASNAATTORI sanoo:
voin sanoa etten heti uskois tuota väittämää todeks jätkän tuntien

Miika sanoo:
kiitti hei! no onhan se ehkä totta. oon helposti yllytettävissä.

JOONASNAATTORI sanoo:
hahahah eli ei tarvii paljoo vonkailla yksille, mut siihen nähen homma kyl hoituu helkkarin hyvin koha vaa ei mopo lähe käsistä ensiks! vai onkse lähteny missään vaiheessa..?

Miika sanoo:
vähän vaan oon sillee nätisti keulinu mopolla. ei se käsistä lähe.. oon vanha bomber jätkä.. täh. mut siis onhan noita "kuvailu"reissuja ollu tällä kaudella. ja lautaki on tainu olla kaikissa mukana. heheh.. no ei kai se meikän joensuun reissu kummallakaa kerralla kovin hyvin menny. ei eka varsinkaa, 5 päivää kettoo ja yks clippi..

Miika sanoo:
ei niistä sen enempää...

JOONASNAATTORI sanoo:
se on se urheilijan elämä sellasta veitsen terällä elämistä! mut haastattelua pystyis jatkamaan loputtomiin vaanku allekirjottaneella loppuu aika kesken.. kerro vielä loppuun missä miikaan tullaan törmäilemään talven edetessä eli mitä suunnitelmia sulla on lopputalven varalle?

Miika sanoo:
en suunnittele yleensä päivää pidemmälle juuri mitää, mut ainaki sillansuussa, häppärissä, poltteessa, kerubissa, popissa....

Miika sanoo:
wappuna rukalla

JOONASNAATTORI sanoo:
ja nää siis on laskettelukeskuksia?

Miika sanoo:
monitoimikeskuksia

JOONASNAATTORI sanoo:
heitä loppuun vielä kiitokset ja vihat niskaa mikäli niikseen

Miika sanoo:
kiitokset tietty porukoille kun ovat viittiny joskus sponssata ne ekat laudat.. ja tietty kaikille 4h kerholaisille ja näille jätkille jotka on jaksanu työtnää minuu eteenpäin hänkillä. nykysin vetää sitä köyttä. ja muille kuvaajille ja facebook kavereille.