maanantai 25. huhtikuuta 2011

Viimoset laskut Mustavaaralla!

Käytiin pääsiäisen aikaan vielä Mustavaaralla, sen ollessa jo virallisesti kiinni. Laitettiin muutama reili mäkeen ja paukuteltiin niitä. Kuvailtiin jotain, mitä nauhalle tarttu ja miten tarttu. Mukana pätkällä on allekirjoittaneen lisäksi Ihalaisen Timo sekä Harisen Mikko ja Tässä koostetta:


lauantai 23. huhtikuuta 2011

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Perheloma Ukkohallaan!

Käytiin perheen kanssa (Joonas, Kytis, Aipsteri & Lotsteri) Ukkohallan hallapark ouppeneissa osallistumassa videokilpailuun, mutta tällä kertaa ei tullu voittoa! Yksilösarjassa saavutettiin kuitenkin yksi podiumi eli ihan tyhjin käsin ei tarvinnu kotiin lähteä onneks. Tapahtuma oli joka tapauksessa pirun hauska ja valehtelematta viikonloppu oli mukavimpia miesmuistiin. Kiitokset Ukkohallan suuntaan hyvistä puitteista ja mahtavasta kisaformaatista. Ens vuonna uusiks!!

tiistai 12. huhtikuuta 2011

perjantai 8. huhtikuuta 2011

8.4.2011 Mustavaaralla

Parkki oli suljettu ja raksaamisen alla huomisia kekkereitä varten. Ei annettu sen häiritä meidän nouggatouhuja vaa hyökättiin junnuparkin miniboksin kimppuun ja jibuteltiin sitä pari tuntia. Hiton maukkaat sessaritha siitä synty loppupeleissä ja Rinkisen Joonas väänti siitä pienen editin. Lopussa myös pientä sniikpiikkiä Mustavaaran huomisen päättäjäisjibuista:

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Savonlinnan poijaat Joensuussa

ILTAA! Samu ja Miika tuli käymää Joensuussa ja mustavaaralla kuvaamassa pokseja mutta nyt on aika esitellä 1&4 lauantaipäivän antia. Samulla ja Miikalla oli heikkohappi, mutta päästiin iltapäivällä shreddailee puntarikosken droppireilii ja antimia! Oli hauskaa! Tässä pieni kooste video päivästä! Haukaa lauantai-illan ja talven jatkoa toivottaa 1&4 Joensuu/Savonlinna!


TÄSSÄ VIDEOO